Om oss

Velkommen til Fuji Sushi Kongsberg! 

Hoang Le Ravnaas står bak av Fuji Sushi Kongsberg. Hun har en lidenskap for matlaging og har utviklet det gjennom hele livet sitt, i tillegg er hun spesielt opptatt av japansk og vietnamesisk matkultur. Da Hoang kom til Norge i 2009, hadde hun en egen restaurant i Vietnam, hvor hun opparbeidet seg verdifull erfaring innen matlaging og forretningsdrift. Hoang Le Ravnaas så Kongsbergs potensial for en sushirestaurant og tok risikoen med å åpne Fuji Sushi Kongsberg. Hennes harde arbeid, lidenskap for matlaging og dedikasjon til å gi den beste kundeopplevelsen har gjort butikken til en suksess siden den åpnet. Siden 2009 har vi vært Kongsbergs første sushirestaurant.

Hoang reiste til Japan for ytterligere å spesialisere sine kunnskaper og ferdigheter i sushi-bransjen. Der lærte hun om sushi-trendene og teknikkene, noe som har hjulpet henne å ta Fuji Sushi Kongsberg til neste nivå. Hoang brenner for å tilby autentisk og deilig mat til kundene sine, noe som gjenspeiles i hennes arbeid på Fuji Sushi Kongsberg. 

Fuji Sushi Kongsberg ønsker å være en take-away sushirestaurant som tilbyr mat av høy kvalitet og utmerket service. Vi tilbereder sushirettene våre med kun de ferskeste og beste råvarene, og vi prøver hele tiden å forbedre og utvide utvalget vårt. Du kan forvente en autentisk sushiopplevelse fra oss som vil gjøre deg fornøyd.

I tillegg til våre fantastiske sushi retter, har vi også et bredt utvalg av deilige vietnamesiske retter på menyen vår. Våre vietnamesiske retter er tilberedt med autentiske oppskrifter og kvalitetsingredienser for å gi deg den beste smaksopplevelsen. Enten du foretrekker en deilig pho suppe eller en smakfull wok, har vi det du trenger for å tilfredsstille dine cravings. Hos oss vil du oppleve en perfekt blanding av japanske og vietnamesiske smaker som garantert vil få smaksløkene dine til å danse! 

Kom og besøk oss på Fuji Sushi Kongsberg, og la oss servere deg noen av våre deilige retter. Vi ser frem til å ønske alle velkommen!